sâmbătă, iulie 05, 2008

Monica Barladeanu alaturi de James Bond
Monica Barladeanu se pare ca a obtinut un rol in urmatorul film James Bond. Monica Dean, aka Monica Barladeanu a fost aleasa, spune Cancan , pentru a o intruchipa pe urmatoarea James Bond Girl, din deja celebra serie.


Potrivit unor surse neoficiale, Monica a participat la castingul organizat de producatorii urmatoarei serii cu James Bond si acestia au decis sa-i ofere rolul iubitei acestuia.

Prima data cand s-a pus problema ca Monica sa fie iubita lui James Bond a fost dupa ce aceasta a jucat in serialul "Lost". Cei mai multi fani, dar si o parte dintre producatorii de la Hollywood au remarcat frumusetea Monicai si s-au gandit ca ar fi potrivita pentru a intra in galeria actritelor care l-au acompaniat pe super-spionul britanic in seriile turnate de-a lungul timpului, precum Ursula Andress sau Halle Berry.

Daca este adevarata aceasta stire, atunci asta ar insemna un boom fantastic pentru cariera Monicai, care se pare ca are cu adevarat succes la Hollywood. Anul trecut Monica Barladeanu, cunoscuta in S.U.A ca Monica Dean, a jucat un rol destul de important intr-un thriller american, Fall down Dead, film in care si Mihaela Radulescu a avut un rol minor chiar in deschiderea thrillerului.
Sursa : Cancan

2 comentarii:

Mike spunea...

Eu pe imdb nu am reusit s agasesc nimic. te referi la filmul de dupa Quantum of Solice?

6 iulie 2008, 22:43
AlinaP spunea...

Intr-adevar, vad ca pe imdb nu apare nimic. Probabil inca nu au fost finalizat contractele. Sau mai rau, sa nu cumva sa fie vorba de un zvon neadevarat .

7 iulie 2008, 16:42

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB