duminică, iulie 27, 2008

Lenny Kravitz la Bucureşti: fiasco total

"We need Hungary in the Love Revolution” . Asa si-a inceput Lenny Kravitz concertul de aseara din Bucuresti. Publicul a fost, desigur, foarte incantat ca tara noastra a fost confundata - a cata oara oare?- cu tara vecina si l-a corectat pe artist, care si-a cerut scuze pentru nefericita confuzie. Parerile cu privire la calitatea show-ului sunt impartite. MTV-ul a zis ca a fost un super concert, Cabral a zis ca a fost naspa.

Iata si cele doua pareri in paralel. Cine are dreptate?

Cabral : "A venit drogat mort, s-a frecat de individu’ de la chitara bass exceptional de scarbos, s-a balanganit de colo-colo pe scena tot timpul, l-a chemat incontinuu pe saxofonist sa cante la microfon… si ca o cireasa de pe hAhAt a spus prostia din titlu…o mizerie de concert! Am plecat"

MTV
: "A cântat (şi)ce i-a cerut publicul, deşi set-listul nu prevedea, a schimbat vreo trei chitări, a arătat că “poate” şi la clape şi a făcut o “vizită” şi în tribune, pentru că cei de acolo erau prea departe. Concertul de sâmbătă a meritat pentru că Kravitz este în sine un spectacol. Pentru că se mişcă non stop, dansează, chiar vorbeşte cu cei care au venit să-l vadă şi se implică în mai tot ce se întâmplă pe scenă."

Articolul zilei pe acest subiect a venit insa de la INconstantIN, care a pus punctul pe i intr-un mare stil : "Acesta a băgat o scuză mai mult stupidă, decât penibilă: “La dracu! Petrec atâta timp pe drumuri sau în camere de hotel… Dar ştiu unde mă aflu - în România! Mulţumesc că m-aţi corectat!” Vorba lui nea Mitică de la Ligă: “Du-te dracu’ că eşti simpatic”!"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB