miercuri, iulie 02, 2008

Laptop de vedeta

Daca vorbim de laptopuri potrivite unei celebritati, atunci clar ne gandim la rafinatele MacBook-uri. Dintre toate marcile de laptopuri existente la ora aceasta pe piata, Apple MacBook-urile mi se par cele mai potrivite pentru un stil de vedeta.

Seria MacBook Pro vine sa rafineze calitatea laptopurilor existente pe piata, si fura privirea printr-un design simplu si rafinat. Imi place la nebunie faptul ca sunt foarte slim. Daca e sa ne referim la modelul de top al acestei ultime serii, ei bine , acesta este livrat cu un procesor dual Intel la 2.4 GHz, pana la 4 GB de memorie, si cu o placa grafica nVidia 8600 GT cu memorie de 128 sau 256 MB. Un plus de noutate il constituie inlocuirea tehnologiei LCD (liquid crystal display) a display-ului cu noua tehnologie LED , care mareste unghiul de vizibilitate.

Din pacate, aceste laptopuri au si preturi vedete, potrivite desigur pentru buzunarele adanci ale celebritatilor, insa cam piperate pentru castigurile muritorilor de rand. Aceste MacBook-uri pot fi achizitionate la peturi incepand cu 2000 de dolari pe piata americana, pretul din magazinele romanesti de profil fiind desigur mult mai mare. Daca vrei insa laptop de fite, ti-l recomand cu caldura. Acest articol a fost scris pentru concursul go4it, in cadrul caruia se ofera drept cadou unui blogger un laptop Packard Bell EasyNote de 17’’.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB