luni, iulie 14, 2008

Castigatoarea Miss Univers 2008 : Miss Venezuela

Ieri s-a desfasurat editia 2008 a concursului de frumusete Miss Universe 2008. Competitia a vut loc in Vietnam, in localitatea Nha Trang. Castigatoarea din acest an, Dayana Mendoza, vine dintr-o tara care a castigat acest concurs de mai multe ori, Venezuela. Noua Miss Univers a declarat la un moment dat ca a trait acum ceva timp o experienta traumatizanta in tara ei, a fost rapita, si acest lucru a ajutat-o in viata sa fie mai puternica si sa treaca mai usor prin situatii dificile.

Pentru al doilea an consecutiv Miss SUA s-a impiedicat si a cazut lata, spre deliciul publicului si al vizitatorilor youtube, care au facut anul trecut din Miss SUA 2007, Rachel Smith, o adevarata vedeta a youtube-ului, caderea sa din finala fiind vizualizata de nu mai putin de 1 milion de oameni. Anul asta Miss 2008 SUA, Crystle Steward, va deveni regina neincoronata a caderilor. Filmuletul cu caderea ei pe scena il aveti mai jos.

Iata si cele 10 finaliste la Miss Universe 2008 : Miss SUA, Miss Kosovo, Miss Australia, Miss Spania, Miss Mexico, Miss Columbia, Miss Republica Dominicana, Miss Rusia, Miss Italia si Miss Venezuela, care a si castigat concursul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB