duminică, iulie 13, 2008

Angelina Jolie a nascut - pe bune


Dupa ce Angelina Jolie a nascut de vreo 3-4 in ziare, a venit si ziua in care sotia lui Brad Pitt a nascut si in realitate. Trebuie sa admit insa ca stirea este 99% adevarata, existand inca posibilitatea sa fie o alta gluma a agentiilor de presa franceze. Potrivit acestora, actrita a nascut sambata dimineata prin cezariana doi gemeni sanatosi cantarind 2.27kg, respectiv 2.28 kg - de asta era asa de mare burta Angelinei la Cannes...

Gemenii, un baiat si o fata se vor numi Knox Leon si Vivienne Marcheline : v-am zis eu ca vedetele nu-si aleg aproape niciodata nume normale pentru copiii lor. E probabil o boala pe care celebritatile o contacteaza la Hollywood si putini sunt imuni.

Primele fotografii cu gemenii vor aparea intr-un celebru ziar american, care a platit nu mai putin de 11 milioane de dolari ( nu 15, cum se specula initial), cea mai mare suma platita vreodata pentru exclusivitatea unor poze cu 2 bebelusi. Banii insa nu vor intra in conturile proaspetilor parinti, ci vor fi donati pentru cauze umanitare.

Articole asemanatoare :
Angelina Jolie s-a internat in spital

Brad si Angelina se muta la castel

Rochiile Angelinei Jolie la Cannes

Angelina Jolie - poze topless la Cannes

Angelina Jolie in Vanity Fair

Bebelusii vedetelor valoreaza o avere

2 comentarii:

Anonim spunea...

ce misto inco o minciuna de la presa :)):)):))

20 august 2008, 01:42
AlinaP spunea...

Nu m-am prins despre ce minciuna vorbesti..

20 august 2008, 19:28

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB