joi, iulie 10, 2008

Andreea Spataru batuta de Boschet

Andreea Spataru batuta de Boschet
Paparazzii au surpins zilele trecute o scena cel putin nefireasca : Ion Cojocea, cunoscut cu numele de Boschet, a agresat-o in plina strada pe fosta sa iubita, Andreea Spataru. Matahala nu este la prima intamplare de acest gen, el fiind surprins in mai multe randuri agresand-o pe vedeta pe strada : ba un pumn "afectuos ", ba o palmuta iubitoare dupa ceafa, ba o paruiala dragostoasa.

Boschet se apara, spunand ca a fost in legitima aparare : "Am luat-o de par, fiindca ma lovea. Oricine ar fi facut la fel cu femeia lui, daca aceasta l-ar fi palmuit pe strada. Nu am facut altceva decat sa ma apar... Si, la urma urmei, e problema mea daca imi bat iubita". Cum sa nu! cand esti ditamai zdrahonul de 200 de kg si ai in fata o blonda de 45 de kg e si firesc sa te apuce frica si sa incerci sa te aperi, nu?

In apararea lui Boschet a sarit Catalin Tutilescu, fiul directorului general al Politiei Capitalei, care a asistat la scandal. "Andreea l-a agresat pe Ionel, iar el a incercat sa se apere", a spus el. In plus, Catalin Tutilescu a mai afirmat ca, la un moment dat, a fost nevoit sa intervina si sa-i desparta pe cei doi, in conditiile in care incidentul degenerase.

Atata timp cat politistii continua sa ia apararea agresorilor, spitalele din Romania vor fi mereu pline de femei cu ochi vineti, buze umflate si coaste rupte, care vor fi nevoite sa se intoarca in aceeasi casa cu agresorul ca sa o ia de la capat . Si dupa toate astea, tot ele sunt vinovate! Halal politie si justitie in Romania! Inca un motiv sa fiu mandra de tara mea!

Andreea Spataru si Boschet - povestea de iubire continua

Andreea Spataru s-a saturat de Boschet

Andreea Spataru batuta de Boschet

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB