sâmbătă, iulie 12, 2008

Andreea Balan si sanul buclucas


Pentru ca a-si arata chilotii prin concerte deja nu mai constituia o noutate, si nu mai interesa pe nimeni, Andreea Balan a ales o alta abordare. In cadrul unui concert mai zbuciumat, Andreei i-a iesit un san la vedere, "din greseala" chipurile. Probabil toata aceasta chestie cu aratatul sanilor si al chilotilor e doar o chestiune de marketing, mai ales ca melodia "Baby get up and dance" nu a fost atat de apreciata precum se astepta. In momentul de fata iubita lui Keo este apreciata mai mult ca dansatoare decat ca si cantareata si asta pe buna dreptate.

Sursa poza : Rimel

Articole cu Andreea Balan:

Poze sexi cu Andreea Balan la Oradea - reloaded
Andreea Balan a primit cadou de 20.000 euro
Andreea Balan, sexy in FHM
Andreea Balan, din nou cu chilotei rosii la vedere
Andreea Balan si Petrisor - castigatorii la "Dansez pentru tine"
Andreea Balan - o fata cucuiata
Andreea Balan are un fundulet frumos
Noul videoclip al Andreei Balan, "Baby get up and dance"

3 comentarii:

Anonim spunea...

Trebuie sa va contrazic! Piesa Baby Get Up and Dance chiar se bucura de succes, fapt dovedit la concertul MTV Days unde Andreea s-a bucurat de cele mai multe aplauze. Hai sa nu fim nedrepti de dragul de a fi ironici si superiori!

13 iulie 2008, 12:07
AlinaP spunea...

Eu nu incerc sa fiu nedreapta, insa pur si simplu mie chiar imi place piesa - recunosc ca mai mult videoclipul- dar melodia chiar nu mi se pare ca are succesul scontat in topuri si in preferintele ascultatorilor.

14 iulie 2008, 09:35
Anonim spunea...

eee..mai sunt si accidente da un sfat..Andreea data viitoare su nu mai aiba astea cub sa te critice ia un sutien din care sa nu iasa sanii.

4 mai 2011, 20:37

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB