luni, iunie 30, 2008

A venit vara : Ep. 6 : Poze cu Naomi Campbell

Naomi Campbell bikini pictures


Despre Naomi Campbell s-au scris in ultimul timp destul de multe lucruri urate, asta datorita comportamentului sau agresiv si a temperamentului ei extrem de impulsiv. De curand ea a fost condamnata chiar la munca in folosul comunitatii, pentru ca a agresat un fotograf. Daca nu ma insala memoria, la un moment dat s-a judecat si cu menajera sa de origine romana, care a acuzat-o pe Naomi de vatamare corporala, fotomodelul obisnuind sa o agreseze cu telefonul mobil.

Dorind probabil sa se detaseze un timp de toate aceste probleme, Naomi Campbell si-a luat iubitul , Marcus Elias, in St. Tropez pentru o scurta vacanta la malul marii. Aceste poze cu Naomi Campbell in costum de baie ne arata de ce Naomi a fost un fotomodel atat de celebru. Ea inca arata foarte bine la cei 38 de ani ai sai( Naomi este nascuta pe 22 mai, 1970), cel putin la corp. La fata, prefer sa ma abtin de la comentarii. Nu de alta, insa mi-au trebuit cateva secunde sa recunosc cine e maimutica din imagine.

Din aceeasi serie mai puteti viziona :

A venit vara. Ep 1: Poze Heidi Montag
A venit vara. Ep 2: Poze Elisha Cuthbert
A venit vara. Ep 3: Poze Abigail Clancy
A venit vara. Ep 4: Poze Eva Herzigova
A venit vara. Ep 5: Poze Jennifer AnistonNaomi Campbell bikini picturesNaomi Campbell bikini picturesNaomi Campbell bikini picturesNaomi Campbell bikini pictures


Naomi Campbell bikini picturesNaomi Campbell bikini pictures

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB