luni, iunie 23, 2008

Roxana Ungureanu i-a dat papucii iubitului

roxana ungureanu sexy playboy


Superba Roxana Ungureanu i-a dat papucii iubitului sau, Claudiu Patrascu cu care a fost impreuna aproape doi ani. Puternic afectata de ipoteza ca iubitul ei ar fi avut o aventura cu cantareata Silvia Pop, vedeta "Playboy" s-a suparat ingrozitor si i-a spus "adio" acestuia. Necajita, bruneta a vrut sa plece departe de Claudiu si a fugit sa planga in liniste tocmai la Milano.

Roxana este femeia despre care multi prieteni de-ai lui Claudiu credeau ca a reusit sa-l cuminteasca, relatia dintre ei fiind de departe cea mai statornica din CV-ul amoros al Don Juanului. Cu toate ca au mai avut mici discutii, intre ei nu a existat pana acum un conflict atat de serios care sa duca la despartire. Claudiu a fost acuzat ca ar fi avut, recent, o aventura cu fosta sotie a ex-fotbalistului Ioan Timofte, cantareata Silvia Pop. Patrascu a negat acuzatiile, precizand ca intre el si Silvia nu exista decat o relatie profesionala de colaborare in domeniul imobiliar.

Speram ca Roxana sa se refuleze pozand din nou fierbinte pentru reviste gen Maxim, Playboy sau FHM.Articole cu Roxana Ungureanu :

Roxana Ungureanu : caseta porno lesbi

Roxana Ungureanu la Maxim

Sursa: Cancan
Poze via HLRroxana ungureanu sexy playboy

roxana ungureanu sexy playboy

roxana ungureanu sexy playboy

roxana ungureanu sexy playboy

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB