vineri, iunie 06, 2008

Simona Sensual: Mi-a disparut funduletul obraznic!

Simona Sensual fund


Simona Sensual face parte din categoria pitzipoancelor high-level, inspiratia pitzipoancelor low-level, pe care le gasiti pe binecunoscuta pagina dedicata lor : pitzipoanca.org . Simona este departe de a fi o vedeta in adevaratul sens al cuvantului, insa ea si iubitul/iubitii sai fac tot posibilul ca "senzuala" blonda - la propriu si la figurat- sa apara cat mai des pe la televizor. Binenteles, fiecare aparitie pe sticla aduce hohote de ras celor care au ghinionul sa se uite la emisiunea respectiva; nu ati uitat sper ca Simona a declarat ca a fost olimpica la matematica, dar saracuta habar nu are valoare lui "pi".

Oricum, ultima barfa despre pseudo-vedeta cu fata de transsexual este ca i s-ar fi desumflat funduletul in care a bagat 2000 de euro. Simona Sensual a fost singura vedeta autohtona care a recunoscut ca si-a marit posteriorul injectandu-si in el colagen si acid hialuronic. Efectul de fundulet bombat nu a tinut insa decat 5 luni, dupa care fundul sau s-a desumflat ca un balon.

Nu doar fundul e fals la Simona Sensual. Buzele sale au fost si ele injectate( numai de vreo trei ori), pentru ca orice pitzipoanca respectabila are colagen in buze, iar sanii... s-o credeti voi ca sunt asa de la mama natura! Singurul lucru autentic la ea este creierul sau, pe care saraca ar vrea sa si-l injecteze cu ceva neuroni, insa din pacate acest tip de operatie nu s-ainventat. Inca !

Simona Sensual fund

Puteti s-o admirati pe Simona Sensual facandu-se de ras interpretand atat manele cat si muzica dance.

Adrian Minune & Simona Sensual - Trandafirul De La Tine


O melodie proasta - Simona Sensual

1 comentarii:

Adeline spunea...

Incaltamintea fetelor din videoclip are 4 dungi! Penal!

7 iunie 2008, 18:51

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB