miercuri, iunie 04, 2008

MORANDI MUSIC AWARDS - SUMMER EDITION 08

De ce sa existe doar RMA-uri organizate de MTV? Nuuu, acum exista si MMA-uri! Pentru prima data un forum isi organizeaza proprile premii, numite sugestiv - Morandi Music Awards.

Pregatirile au inceput de mult, am realizat categoriile si am pus la punct detaliile de organizare. Acum totul depinde doar de userii Morandi Music Forum! Intre 1 si 19 iunie puteti vota o singura data la fiecare categorie. Evenimentul organizat pe www.morandi-music.myforum.ro are ca scop aflarea preferintelor tuturor persoanelor indiferent de varsta sau alte criterii, in legatura cu melodiile, videoclipurile sau colaborarile formatiei.

Pentru a arata ca tinem cont de userii forumului in tot ce facem, am creeat in cadrul Morandi Music Awards 2 categorii speciale: "Userul anului pe Morandi Music Forum" si "Cel mai bun look de user pe Morandi Music Forum" - asa ca puteti sa va puneti avatare si semnaturi cat mai interesante. In topicurile dedicate acestor categorii puteti vota dintre cele 10 propuneri pe care vi le facem. Propunerile din prima categorie s-au facut pe baza topului 10 a celor mai activi useri, din punct de vedere al numarului de mesaje.

Pe 20 iunie aflam cu totii ce piesa sau videoclip a castigat la fiecare categorie. Deasemenea, tot in aceeasi zi aflam care e userul anului si cel mai bun look al membrilor forumului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB