marți, iunie 17, 2008

Euro 2008 : Chilotei de suportera
Au aparut - cam tarziu, e drept- si accesoriul cel mai cool al suporterelor nationalei, chiloteii galbeni cu numele fotbalistilor de la nationala. Chiloteii sunt opera creatoarei de moda Laura Olteanu, o suportera infocata a echipei nationale de fotbal. Din pacate acestia au aparut mult prea tarziu, caci daca erau lansati inainte sa inceapa meciurile din grupa, alta era privelistea din tribuna galbena a suporterilor nostri - femei purtand tricouri galbene si inscriptii pe fundulet gen Mutu, Radoi, Lobont, Nicolita - eu cred ca in urma campionatului toarte firmele producatoare de pasta de dinti o sa il solicite pe Banel Nicolita pentru reclame, la felul cum zambeste cand este filmat pe teren. Oricum, daca intram in sferturi, imi iau si eu o pereche!

Pronosticul pentru pentru diseara este Romania- Olanda 0-3 si Italia - Franta 2-1. Asta nu pentru ca nu as tine cu echipa noastra, insa sunt o realista. Totusi, urez un frumos rezultat de egalitate Frantei si Italiei! Voi ce pronostic aveti?

Simona-Sensual a fost prima care a probat chiloteii in culorile nationalei. Ea a pozat la redactia ziarului Libertatea si a fost extrem de incantata de acestia. 'Sunt foarte misto acesti chilotei si sunt sigura ca iubitului meu i-ar placea sa ma vada imbracata cu ei. Sunt o suportera a echipei nationale, iar Mutu e jucatorul meu preferat. Chiar daca a ratat cu Italia, sunt sigura ca se va razbuna cu olandezii, diseara, iar eu asa il voi sustine. Sper ca echipa Romaniei sa mearga cat mai departe la Euro 2008. In acelasi timp, nu suport sa fiu neglijata, asa ca o sa incerc sa-mi distrag iubitul din fata televizorului'.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB