duminică, iunie 08, 2008

Cum slabesc vedetele
Răzvan Protasievici este instructorul personal al unora dintre cele mai titrate vedete autohtone: Andreea şi Ştefan Bănică, Elena Băsescu, Cătălin Botezatu, Cătălin Măruţă, Catrinel Menghia.

Iata cum se mentin in forma vedetele autohtone:

FormEasy.ro


Elena Băsescu îşi lucrează muşchii braţelor

“Cu Elena am lucrat foarte mult partea superioară. Loviturile cu pumnul şi răsucirea laterală a braţelor sunt cheia pentru un bust perfect. Elena este foarte preocupată şi de abdomen, pe care îl lucrează prin exerciţii de tip kick-box. Pot spune că ea are oscilaţii mici de greutate şi de aceea am început prin a-i recomanda o dietă bazată pe multe proteine şi am exclus carbohidraţii. Astfel, poate să mănânce mult peşte, legume şi migdale”

Botezatu face sute de abdomene

“Cu Cătălin Botezatu lucrez foarte mult la sală exerciţii pentru piept, definirea abdomenului şi tonus la picioare. Cătălin vine de trei ori pe săptămână la sală pentru menţinere, si lucrează mult pieptul prin exerciţii de tip fitness; unul dintre exerciţii este bazat pe flexia şi extensia braţelor, cu pumnul strâns sau cu gantere”.

Catrinel Menghia vine la sală de trei ori pe săptămână

“Catrinel este nelipsită de la orele de Tae-Bo. Spre deosebire de multe topmodele, ea are şi o dietă foarte sănătoasă, bazată doar pe salate şi fructe, şi evident, cel puţin doi litri de apă pe zi. Catrinel lucrează foarte mult pentru tonus şi menţinere, aceasta având picioarele şi fesierii foarte bine definiţi”.

Măruţă se pregăteşte de nuntă în ritm de Tae-Bo

“Pentru că îşi doreşte să îşi tonifice musculatura din zona braţelor şi să îşi dezvolte umerii, Cătălin Măruţă vine la sală de cel puţin trei ori pe săptămână. Face exerciţii cardio, care presupun alergări pe loc cu genunchii sus şi ridicări de braţe, pentru tonifierea musculaturii. Regimul alimentar al lui Cătălin este foarte sănătos: peşte, carne de pui, salate şi fructe. Acesta vrea să se dezvolte în umeri cât mai mult, şi în piept, pentru crearea unei aluri masculine, dar nu neglijează nici abdomenul. Este unul dintre puţinele personaje mondene care îşi respectă imaginea, îngrijindu-se de aspectul fizic. De multe ori, pentru a fi sigură că logodnicului său nu îi fuge privirea spre alte siluete, Andra ţine şi ea ritmul exerciţiilor propuse de Răzvan, fiind prezentă în sala de sport”.

Sursa : click

1 comentarii:

ROOLLY spunea...

Cui ii merge bine .

8 iunie 2008, 12:33

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB