luni, iunie 23, 2008

Cristi Brancu e Confidential


Dupa ce ani de-a randul Cristi Brancu a fost sufletul revistei VIP, iata ca a venit vremea pentru simpaticul prezentator al emisiunii "Agentul VIP" de la Antena 2 sa faca un pas mai departe. El este fondatorul revistei Confidential, pe care o catalogheaza ca find "cea mai puternica revista mondena din Romania". Daca va fi intr-adevar asa, doar timpul ne va putea spune.

Cristi a aparut ieri la emisiunea Mihaelei Radulescu, "Duminica in familie" pentru a-si promova revista. Asadar, primul numar al publicaţiei Confidenţial are pe coperta fami­liei Mihaelei Radulescu( Ayan, fiul sau si Elan Schwartzenberg, sotul ei). In paginile revistei, Ioana Basescu po­vesteste, in exclusivitate ce rol joacă Maria si Traian Basescu în viata ei, cum a slăbit 25 de kilograme şi dacă este pregatita pentru o noua casatorie, iar Liana Stanciu transmite un emoţionant mesaj de multumire tuturor celor care i-au fost alături în cele mai grele luni din viaţa familiei sale. Corina nu putea nici ea sa lipseasca din paginile, mai ales ca in ultimul timp a aparut in o gramada de reviste, mandra nevoie mare de sarcina ei si de sanii care aproape i s-u dublat in aceasta perioada.

Asadar, nu ne ramane decat sa ii uram succes lui Cristi Brancu si sa faca din Confidential o publicatie cel putin la fel de puternica precum revista VIP. Spreinsa sa nu isi schimbe si numele emisiunii, nu de alta, insa Agentul Confidential nu cred ca ar da bine la un public avid de mondenitati!

1 comentarii:

Antoaneta spunea...

V-am vazut emisiunea ,azi 02.11.2008 la Antena 2 ,si cum toti
v-au urat "Casa de Piatra",eu va
doresc "CASTEL DE CRISTAL" din care
sa se emane in UNIVERSUL DIVIN
culorile Curcubeului ,ce vor scrie
pe cer" IUBIRE VESNICA " in fiecare
moment al INFINITULUI COSMIC al lui
ACUM...AziCUMaine.
Cu drag si respect Antoaneta.

2 noiembrie 2008, 23:31

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB