luni, iunie 23, 2008

Catalin Maruta actor pentru SimpluCatalin Maruta
si-a mai exersat talentele actoricesti aparand in doua dintre videoclipurile Andrei, logodnica sa. De data asta insa, lucrurile stau un picut altfel. Catalin isi va face cat de curand debutul in lumea filmului. Maruta a primit un rol de-a dreptul inedit in filmul trupei Simplu, care se va numi, in mod previzibil, “Un film Simplu“. Asadar, gazda de la Happy Hour va interpreta un personaj pozitiv - Manuta, un politist pentru care meseria nu mai are de mult secrete. Printre "colegii de sectie" se numara si Iulian Moga, care va fi personajul Iulica Moca, un agent naiv si pus pe fapte mari, care ajunge ucenicul lui Manuta.

“Am vrut să văd cât de bine ne-am intrat în rol, aşa că, împreună cu Iulian, am intrat într-un bloc, am bătut la prima uşă şi am întrebat dacă la scara respectivă locuieşte familia Popescu. Doamna care mi-a deschis m-a întrebat râzând: "Ce faci, Măruţă, ai înnebunit, acum umbli îmbrăcat în poliţist?"”, a mai povestit Maruta.

1 comentarii:

bimus spunea...

am aflat si eu de filmul asta acum doua saptamani si n-am vrut sa scriu pe blog .. pana nu aflam cine regizeaza .. stii cumva cine este regizorul? .. ma gandeam la iulian moga ... dar nu stiu sigur

27 iunie 2008, 19:28

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB