miercuri, iunie 04, 2008

Castigatorii GLAMOUR AWARDS 2008Evenimentul Glamour Awards 2008 a avut loc aseara la Londra. Gala s-a dorit una glamour, insa mie nu mi s-a parut deloc asa. Dupa ce am vazut atatea rochii superbe la Cannes, atat la diferite premiere, cat si la alte evenimente desfasurate acolo, gala de aseara mi s-a parut o gluma de prost gust. Vedetele din Marea Britanie au venit impopotonate care mai de care, insa putine dintre acele rochii erau de bun gust, majoritatea parand niste kitchuri ieftine ( desi sunt convinsa ca au dat o groaza de bani pe ele).

Ca sa nu mai vorbim ca o parte dintre vedetele britanice erau aurite pe fata mai ceva decat mumiile egiptene. In plus, trupa Spice Girls, reprezentata prin membrele Emma Bunton, Geri Halliwell si Melanie Brown( a lipsit Victoria Beckham, autoexitala in SUA) a primit premiul pentru cea mai buna trupa. Asta spune mult despre calitatea acestui eveniment, nu?

Printre invitatii celebri s-a numarat si Kate Beckinsale, Daisy Lowe, Mark Ronson, Kimberly Stewart, Lily Allen, Stephen Belafonte, Kelly Osbourne, Dannii Minogue, Jade Jones si Michael Urie.

Acestia sunt castigatorii Glamour Awards 2008

TV Personality: Dannii Minogue
UK TV Actress: Keeley Hawes
International Musician: Beth Ditto
Accessories Designer: Tamara Mellon
Entrepreneur: Kate Moss
Film-maker: Jane Goldman
Theatre Actress: Kelly Osbourne
Writer: Cecilia Ahern
Presenter: Fearne Cotton
Editor’s Special: Lily Allen
Radio Personality: Jo Whiley
Aussie Hair Care Newcomer: Hayden Panettiere
UK Solo Artist: Leona Lewis
Comedy Actress: Joanna Page
Band: Spice Girls
Man of the Year: Mark Ronson
Inspiration: Annie Lennox
Film Actress: Kate Beckinsale


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB