marți, iunie 03, 2008

Bebelusii vedetelor valoreaza o avere


La sfarsitul lui martie se estima ca pozele in exclusivitate cu gemenii Angelinei Jolie valoreaza 10 miloane de dolari. Znonuri recente anunta ca licitatia a ajuns undeva la NU MAI PUTIN DE 15 MILIOANE DE DOLARI. Dap, ati auzit bine, o revista ar fi dipusa sa dea 15 milioane de dolari ca sa faca poze la 2 ghemotoace cacacioase si mititele, doar pentru ca parintii lor sunt faimosii Brad Pitt si Angelina Jolie. In lupta au mai ramas 2 faimoase publicatii, People si OK!, ambele fiind dispuse sa scoata banul gros ca sa ii aiba pe coperta pe copiii celor 2 actori.

Saltul e semnificativ, daca e sa ne gandim ca gemenii cuplului Jennifer Lopez si Marc Anthony au valorat $4,6 milioane, iar primul bebelus ( Shiloh, in poza) al Angelinei Jolie si Brad Pitt s-a lasat fotografiat doar dupa ce contul parintilor a fost ingrosat cu 4.1 milioane de dolari de catre aceeasi revista, People.

Se pare ca Brad si Angelina au hotarat ca banii primiti in urma expunerii fotografiilor cu gemenii sai sa fie donati in scopuri caritabile.

Oricum, eu i-as sugera Angelinei sa isi schimbe profesia; se pare ca meseria de mama ii aduce mai multe venituri decat meseria de actrita. Asa ca nu ne ramane decat sa asteptam si urmatorii bebelusi ai Brangelinei.

2 comentarii:

ROOLLY spunea...

Ar fi culmea sa faca copii numa ca sa-i pozeze

3 iunie 2008, 14:51
AlinaP spunea...

Pai de ce nu? Daca sunt platiti asa de bine. Oricum, numai 6 copii? Mai e pana fac de o echipa de fotbal...

4 iunie 2008, 08:44

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB