marți, mai 13, 2008

Telenovela bate muzica


Lili Sandu isi anunta acum cateva luni revenirea pe piata muzicala romaneasca, dupa o lunga absenta. Lili a filmat videoclipul piesei "Jump" in Franta la inceputul anului, pe seama caruia s-au vehiculat niste sume exorbitante, si a lansai si albumul tras in Franta la inceputul acestui an, "Under my soul".

De curand insa, Lili Sandu a acceptat un nou rol - scrie Cancan - intr-o noua telenovela productie marca Acasa TV dupa ce, in urma cu mai bine de doi ani, s-a numarat printre actorii serialelor "Numai iubirea" si "Pacatele Evei". Cel tarziu in august, Lili Sandu va fi convocata in Buftea pentru repetitii si inregistrari. Desi majoritatea artistilor isi organizeaza cantarile pentru aceasta vara, Lili a declarat ca abia asteapta sa inceapa filmarile: "Lucrul pentru albumul 'Under my Soul' a fost motivul care m-a tinut departe de micul ecran, dar recunosc ca mi-a lipsit foarte mult actoria".

Cea mai buna prietena a sa, Ileana Lazariuc s-a lasat si ea de muzica, ( atat Lili Sandu cat si Ileana Lazariuc au facut parte din formatia Trinity) si a imbratisat cariera de actrita. Diferenta dintre ele este ca Ileana Lazariuc joaca in productii serioase, precum Supravietuitorul, in regia lui Sergiu Nicolescu, pe cand Lili Sandu joaca in niste amarate de telenovele, bucuria gospodinelor...
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB