miercuri, mai 21, 2008

Anna Lesko a fost facuta curva la propriul concert

Scenariul este tipic unui concert obisnuit : exuberanta Anna Lesko duce microfonul la gura unei "admiratoare" din public, si aude ceva care o bluverseaza. Fetita din fata ei tipa in microfon " Esti o curva!" Ana nu se pierde insa cu firea; ingaima cateva cuvinte usor derutata insa apoi isi revine. Ea da o replica foarte tare : "Haideti s-o aplaudam pe curva asta!". Apreciem sinceritatea vedetei, care nu se ascunde dupa degete, ci isi admite conditia de curva. Nu sariti la mine, ca ea a zis-o, nu eu.
Asta se intampla acum doi ani. De atunci, Anna s-a maturizat. Ea interactioneaza doar cu publicul masculin . Isi alege de fiecare data o victima - de obicei, vreun pustan de 15-16 ani-, il pune sa stea jos si sa se uite sub poalele ei cat timp ea isi agita minijupul prin fata ochilor sarmanului baiat. Iata mai jos 3 din victimele sale : un baiat din satul Candesti , unul din Poienita si un baiat din Campulung Moldovenesc...

2 comentarii:

Lastexit spunea...

Foarte penibila duduia. Putea macar sa diversifice oleaca oferta pentru baieteii aceia. Ma intreb daca nu e o forma soft de pedofilie.

22 mai 2008, 01:57
bogdan74688 spunea...

Asa e cand duci lipsa. Da acum fiecare cu fetisul lui. Vad ca nu'i mai ajung aia cu bani, ci aventurile cu pustani. Avem curvele normale, pe care le __ oricine, si curvele de lux - te uiti dar nu atingi. "Domnisoara" e cea din urma :).

26 august 2011, 10:50

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB