marți, mai 27, 2008

Petrecere Dolce & Gabbana la Cannes


Cand nu apar la premiere, vedetele prezente la Cannes se distreaza la tot felul de petreceri private. Dupa party-l lui P.Diddy - atunci cand Lindsay s-a sarutat cu iubita sa-, a venit randul celor de la Dolce & Gabbana sa organizeze o mega-petrecere.

Aceasta s-a desfasurat la Baoli, Port Canto in acest weekend, unde atmosfera s-a incins si rochiile au inceput sa se micsoreze.

Celebritati importante au fost prezente la eveniment, iar rochiile lor au fost superbe - cel putin majoritatea, unele vedete facand noi gafe vestimentare.

Oricum, de remarcat frumoasa rochita verde- foarte scurta - a lui Lindsay Lohan, care a purtat un inel stralucitor de logodna, cel mai probabil de la iubita sa lesbiana, cu care se zice ca Lindsay s-ar fi logodit in secret.

Iata si lista participantilor la acest eveniment monden :

Diddy, Lindsay Lohan, Kate Hudson, Natalie Portman, Kerry Washington, Rose McGowan, Milla Jovovich, Naomi Campbell, Stefano Gabanna, Domenico Dolce, Juliette Lewis, Petra Nemcova, Scott Speedman, Dita Von Teese, Carine Roitfeld, Rachel Blanchard, Andrea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Lily Donaldson.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB