luni, mai 12, 2008

Pe 20 mai incepe Eurovisionul !


Nico şi Vlad Miriţă vor concura în semifinala Eurovision din 20 mai cu piesa "Pe-o margine de lume" alături de Muntenegru, Israel, Estonia, Moldova, San Marino, Belgia, Azerbaidjan, Slovenia, Norvegia, Polonia, Irlanda, Andorra, Bosnia şi Herţegovina, Armenia, Olanda, Finlanda, Rusia şi Grecia, urmând să evolueze în concurs pe poziţia 17. În finala din 24 mai a Eurovisionului vor merge primii zece clasaţi în cele două semifinale (20 şi 22 mai), alături de ţara câştigătoare anul trecut, Serbia, şi de cele patru state mari plătitoare, calificate direct în finală, în fiecare an: Marea Britanie, Germania, Franţa şi Spania.

Nico si Vlad
se axează pe interpretare şi pe piesa „Pe-o margine de lume“. Show-ul de la Eurovision nu va fi punctul forte al României în acest an, mai ales că melodia este o baladă. Pe scenă, alături de Nico şi Vlad vor urca Andrei Tudor, compozitorul piesei, care îi va acompania la pian, şi trupa de backing vocals Pinky. Artiştii vor beneficia însă de un show de lumini şi de proiecţii grafice, conceput de Petre Năstase, regizorul videoclipului „Pe-o margine de lume“.

Nico şi Vlad Miriţă cred că vor învinge la Eurovision, deşi sunt cotaţi cu şanse de 33 - 1 pe site-urile de pariuri online.Asadar sa le tinem pumnii celor doi concurenti si sa speram ca vom castiga!

Sursa evz.ro

1 comentarii:

itsme spunea...

Cantecul seamana mult cu Dincolo de nori. Deci apa de ploaie.

13 mai 2008, 15:16

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB