joi, mai 22, 2008

Nicole Kidman vrea sa pozeze goala si insarcinata

nicole kidman insarcinata

Se pare ca in strainatate e la moda sa pozezi goala si insarcinata . Au facut-o Demi Moore, Eva Herzigova, Britney Spears, Katie Price (aka Jordan), Christina Aguilera, Yulia de la T.A.T.U si lista poate continua. Ei bine, Nicole Kidman(insarcinata in 5 luni) este ultima celebritate care s-a gandit sa faca acest pas. Ea vrea ca fotograful profesionist Patrick Demarchelier sa o imortalizeze in ultimele luni de sarcina.

Actrita de 40 de ani, fosta sotie a lui Tom Cruise,asteapta primul sau copil natural, conceput cu cel de-al doilea sot al sau, Keith Urban . Nicole KIdman insa vrea sa mai astepte un picut, pana va arata "foarte insarcinata", deci pozele vor fi facute peste vreo 3-4 luni. Intrebarea este daca actrita va decide sa le tina pentru ea, sau va hotari sa le arate lumii intregi... Si, mai important, pe ce suma?

Deocamdata sunt putine vedetele de la noi care au acceptat sa pozeze goale si insarcinate. Andreea Marin a facut anul trecut acest lucru, ea pozand pentru revista Tango in haine foarte transparent, in timp ce era insarcinata cu fetita ei, Violeta.

Asteptam cu interes un gest curajos in acest sens din partea vedetelor autohtone, viitoare mamici : Corina, insarcinata in 3 luni, Oana Nistor, gravida in 5 luni si, probabil fantezia multor barbati, Nicoleta Luciu, insarcinata in 5 luni.

nicole kidman insarcinata
nicole kidman insarcinata

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB