joi, mai 29, 2008

Monica Columbeanu in TangoDupa cum probabil ati observat imi face o deosebita placere - NOT! -sa vorbesc despre Monica Gogonica, pardon Columbeanu. Diva -lol - apare cu buzele cat Casa Poporului in ultimul numar al revistei Tango. Prima oara cand am vazut coperta am crezut ca este vorba despre Loredana de la Trident, asemanarea mi se pare izbitoare, ziceti si voi. Oricum, mi se pare ingrozitor sa te maltratezi in halul asta, umflandu-ti exagerat buzele- mai ales ca arata ridicol.

Iata ce declara nevasta lui Columbeanu despre tineretea ei:

"Eram o fată normală, la locul ei, dar care avea un mare complex. Acela de a fi prea slabă. Deşi mi-ar fi placut să mă îmbrac elegant, nu îndrăzneam să-mi pun fustă ca să nu râdă lumea de 'beţele mele'. Aşa că mai mereu purtam trening, pantaloni largi... Abia prin clasa a X-a am început să înţeleg, din spusele şi admiraţia altora, că e mult mai bine să fii slabă decât grasă."

Se pare ca Moni n-a inteles nici pana acum ca schiloadele nu mai sunt la moda, asa ca ea continua sa se infometeze ca sa dea bine pe sticla.

Mai multe despre rivala Iuliei Albu puteti afla cititnd ultimul numar al revistei Tango.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB