luni, mai 12, 2008

Megastar - un alt show prost

Pacat, ar fi avut aproape toate ingredientele ca sa fie o emisiune frumoasa: o prezentatoare frumoasa si talentata, Andreea Raicu, un juriu destul de obiectiv, o televiziune respectabila( si nu atat de comerciala), Prima TV si cativa concurenti buni. Din pacate, ceva s-a intamplat anul asta, si rand pe rand concurentii talentati au inceput sa fie eliminati din concurs.

Prima eliminata a fost fata( nici nu mai stiu cum o cheama) cu vocea cea mai buna. Juriul i-a dat notele cele mai mari, insa concurentii au hotarat, prin acel "vot al prieteniei"( sau al prostiei) ca ea sa iasa din concurs- normal, doar ea era principala amenintare, nu?

Asadar, in finala de sambata ramasesera in concurs un concurent cu o voce mediocra, Andrei,, care a demonstrat in toate editiile ca el nu poate sa cante altceva decat rock, nu stie sa danseze, si nu are nici macar o atitudine de Megastar. Ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca vocea sa e aproape identica cu a lui Adrian Despot- asadar nici macar timbrul sau vocal nu e original...

Florin , pe de alta parte, era unul dintre preferatii mei : un baiat cu o prezenta scenica deosebita, care poate canta orice fel de piesa, poate dansa si are o atitudine super. Totusi, din motive ce imi scapa - a fost mereu discreditat si de juriu si de prezentatoarea emisiunii. Juriul , desi il lauda mereu pentru vocea sa extraordinara, il critica mereu pentru ca li se nazarea mereu cate ceva- ba ca ochii nu comunica nu stiu ce, ba ca e arogant, etc. Sa nu uitam momentul in care Andreea Raicu a indemnat chiar telespectatorii sa nu il voteze pe Florin, sub pretext ca acesta nu ar dori sa castige Megastarul.


Andrei, castigatorul editiei a doua a Megastar,( pe nedrept, adaug eu)
a fost mereu incurajat si impins de la spate. In momentul in care maimutarea o coregrafie pe scena, a fost apreciat ca macar a incercat. Florin nu a primit niciodata altceva decat critici din partea tuturor, desi i s-a recunoscut talentul sau deosebit. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca pana si in ultima editie Andrei a falsat puternic; ceea ce insa nu i-a oprit pe numerosii sai fani sa aleaga nonvaloarea.

In fine, probabil asta a fost ultima emisiune Megastar la care m-am uitat, iar daca va mai exista o editie cu siguranta n-o s-o urmaresc, pentru ca ar fi o pierdere de timp sa urmaresc cum sunt promovate non-valorile.

Oricum, in urma castigarii Megastarului, Andrei Galut beneficiaza de sprijinul si serviciile Universal Music Romania si primeste 1500 de euro pe luna timp de un an, din partea Prima TV. Sper ca banii si sprijinul care i se va acorda sa il ajute sa evolueze, pentru ca are foarte, foarte mult de munca...

3 comentarii:

Crazy Man spunea...

Toate concursurile de acest gen sunt de prost gust!

12 mai 2008, 21:50
DarkDrama spunea...

nu cred ca putem spune ca andrei are o voce mediocra...si ca pe tot parcursul concursului a cantat numai rock.Si pana la urma a cantat ceea ce a simtit si ceea ce i a placut.Parerea mea este ca nu ar trebui mai intai sa umblam in fuste mini pana ne facem putina popularitate si apoi sa venim cu melodii de forta si cu o activitate serioasa cerand respect.Nu il vom obtine niciodata decat daca vom fi constanti , naturali si sinceri.Daca lui Andrei i a placut rockul asta a cantat...imi pare rau ca aruncam cu noroi in oameni fara macar sa ii cunoastem..sau doar de dragul de a l sustine pe celalt concurent.

26 mai 2008, 10:20
AlinaP spunea...

Ce am spus eu s-a dovedit. Andrei nu poate canta singur, si de aceea casa de discuri care l-a preluat cauta acum o trupa rock care sa il sustine. Daca era ales Florin, el nu avea nevoie de nimeni, putea canta singur foarte bine.

25 iunie 2008, 14:40

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB