marți, mai 27, 2008

Marius Moga si curentul EMO

Mi se face rau cand vad atata pudoare printre profesorii astia care in pauze se uita la filme porno in cancelarie, se dezbraca pe la diferite petreceri si sunt postati pe youtube, se integreaza in absolut goi pusca, insa se oripileaza cand aud EMO sau SEX. In loc sa se apuce si sa predea in scoli despre sex, ca elevii sa afle tot ce trebuie sa stie despre sanatatea sexuala, si despe protectie impotriva sarcinilor, profesorii se prefac ca mai exista inocenti prin salile de curs. Ca si cum fetitele de 14 ani insarcinate, adolescenti infectati cu diferite boli nu exista, sunt doar inventii ale presei. Si cand cineva incearca sa ii invete pe copii despre toate astea, e dat in judecata. Felicitari invatamantului romanesc!

Marius Moga va fi dat in judecata de conducerea Colegiului "Mihai Eminescu" din Satu Mare , deoarece se pare ca a incalcat protocolul semnat cu institutia, distribuind in scoala o revista cu articole despre sex. Primul numar al revistei "My Band", care a ajuns in posesia elevilor este dedicat trupei Tokio Hotel, cea mai cunoscuta formatie care promoveaza curentul Emo -vai, ingrozitor... Toti cei care nu aflasera insa de curentul emo (asta doar daca sunt surzi, muti sau nu au net si televizor) au vazut poze cu emo-izi ( vai, ce rusine, cum se poate asa ceva :). Ca si cum nu vezi o gramada la TV, in ziare sau pe net( incercati doar cautari de genul "poze emo", "reviste emo", "forumuri emo", "cantece emo" etc).

La rubrica "Sex: raspunsuri la scrisori", o persoana raspunde la mesajele trimise de tineri din toata tara la subiecte precum ejacularea la femei, marimea clitorisului, si alte subiecte cu continut sexual. "Am primit saptamana trecuta 15 mape, fiecare avea cate vreo sapte reviste in folie. Le-am dat unor diriginti sa le distribuie elevilor. Erau reviste diverse, din diferite luni, printre care si aceasta, numarul 1 din luna septembrie, dedicata trupei Tokyo Hotel. Singura mea vina e ca nu am rasfoit revistele pagina cu pagina. Un profesor a descoperit articolul despre sex, iar dupa aceea am verificat toate numerele revistelor, insa restul nu aveau articole de acest gen in ele", a spus Ioan Pop, directorul colegiului.


Sursa : evz

1 comentarii:

Anonim spunea...

Deci ca sa priceapa toata lumea. Baiul a fost ca Moga a semnat un contrat conform caruia a zis ca in revistele alea nu este nimic altceva decat muzica, si de acolo revoltele. E adevarat , reviste de alea gasesti oriunde. si sa stii ca multi care poseda tv , radio si au viata sociala nu au auzit de "emo" . intreab-o de ex pe mama ta :)

4 iunie 2008, 23:48

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB