sâmbătă, mai 17, 2008

Kylie Minogue canta diseara in Romania



Doar cateva ore au mai ramas pana la concertul lui Kylie Minogue. Frumoasa cantareata australiana canta, in aceasta seara, incepand cu ora 20.00, pe Stadionul Cotroceni din Bucuresti. Dupa aproape doi ani petrecuti departe de scena din cauza cancerului, Kylie a revenit in aceasta primavara cu turneul KYLIEX2008. Spectacolul, a carui punere in scena se ridica la 10 milioane de dolari, il depaseste pe cel sustinut in 2002 pentru promovarea albumului "Fever".

Kylie Minogue are la dispozitie in Bucuresti un apartament de doua camere cu vedere la Palatul Parlamentului. Peretii sunt acoperiti cu oglinzi, asa cum a cerut diva. Imediat dupa concertul de pe stadionul Cotroceni, programat sa inceapa la ora 20.00, Kylie va parasi tara si va pleca spre Sofia, unde va sustine urmatorul concert.

Renumita pentru aparitiile live extravagante, Kylie va imbraca in show-ul de la Bucuresti cel putin sapte tinute special create pentru ea de designerul francez Jean Paul Gaultier si va fi acompaniata de un band live si o fanfara, de 14 dansatori, patru acrobati, ecrane uriase de proiectie, jocuri de lumini si elemente grafice spectaculoase.

La Paris, spre exemplu, aparitia pe scena a cantaretei a taiat rasuflarea fanilor.Cantareata, care va implini 40 de ani luna aceasta, si-a deschis show-ul cu melodia "Speakerphone". Kylie a stat pe un piedestal, imbracata intr-o rochie lunga, mov, imitand bratele unui paianjen. In spatele ei, un glob electric raspandea raze albastrii.

Mai tarziu, artista si-a inceput piesa "Like a drug" stand pe un craniu imens, argintiu, care a coborat incet pe scena, de la o inaltime de circa 10 metri.

Sursa : hotnews

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB