marți, mai 13, 2008

Eurovision 2008 : Primele repetitii ale Romaniei

Eurovisionul a intrat in line dreapta. Peste doar o saptamana, pe 20 mai , se va da startul editiei de anul acesta a Eurovison 2008, care se va desfasura la Belgrad. Toti concurentii au efectuat deja prima repetitie pe scena.

Vlad Mirita si Nico au facut si ei prima repetitie. Vocile lor le-au sunat destul de bine, Vlad Mirita a fost impecabil, ca de obicei, insa Nico a avut cateva mici scapari, pe care speram ca le va corecta pana in seara competitiei. Mai jost aveti videoclipul cu prima lor repetitie. Din pacate Nico nu prea vorbeste bine limba engleza, insa Vlad a mai salvat putin situatia, engleza lui fiind destul de buna.

Din pacate, Vlad si Nico nu au nici un fel de coreografie, fapt care ma cam ingrijoreaza, in conditiile in care toate tarile pe care le-am vazut la repetitii aveau o coreografie dinamica si intersanta( chiar si cei care aveau piese lente ca a noastra).

Am remarcat showul Rusiei, care i-a adus pe scena pe celebrul patinator (campion olimpic, mondial si european), Evgheni Plusenko si pe nu mai putin celebrul violonist Edvin Marton.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB