joi, mai 29, 2008

Cuplu fierbinte : Lewis Hamilton si Nicole Scherzinger



Iubita lui Lewis Hamilton, Vivian Burkhardt (fumoasa Miss Grenada)are serioase motive de ingrijorare. Dupa ce Lewis a dus-o la Cannes, avea impresia ca sta pe pole-position insa se pare ca a retrogradat intre timp... De curand, castigatorul cursei de F1 de la Monte Carlo de anul asta, Lewis Hamilton (primul pilot de culoare din istoria Formulei 1) a fost vazut tinandu-se de mana cu focoasa solista de la Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger. Cei doi s-au plimbat fericiti prin portul de la Monte Carlo, la cateva zile dupa victoria de duminica.

Nicole a privit cursa de la standurile echipei McLaren-Mercedes ( echipa pentru care concureaza Lewis), unde a fost invitata de oficialii echipei.

"Suntem suflete pereche", declara Nicole, dupa ce a stat indelung de vorba cu Lewis, in special despre valorile familiale. Se pare ca Nicole a venit la Monte-Carlo la foarte putin timp dupa ce iubita lui Lewis, Burkhardt( prima poza de jos) a fost trimisa acasa, pe motiv ca ii distragea atentia iubitului sau de la cursa. Astfel ca Nicole si Lewis au sarbatorit impreuna victoria acestuia, la un club privata, duminica seara.

Purtatorul de cuvant al pilotului insista ca intre Lewis si Nicole nu este decat o frumoasa relatie de prietenie! Yeah , right! Voi ce credeti, Nicole si Lewis formeaza un cuplu sau nu?







Sursa: dailymail.co.uk

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB