luni, mai 26, 2008

Ce a castigat Romania la Eurovision 2008Nu, n-au castigat premiul pentru cea mai neinspirata imbracaminte - desi l-ar fi meritat poate- , nu, nu e vorba nici de trofeul pentru cel mai prost show- desi poate il meritau si pe ala, ci vorbesc de un premiu pe bune, care e la prima editie.

Surpriza s-a produs cand, pentru prima oara in istoria concursului Eurovision, s-a acordat un trofeu pentru compozitie. In jurul orei doua noaptea, cele 43 de delegatii ale tarilor participante au completat un chestionar cu privire la calitatea pieselor. Surpinzator, putin inainte de trei noaptea, Andrei Tudor, compozitorul piesei "Pe o margine de lume", cu care Romania a participat la finala de la Belgrad, a primit trofeul pentru cea mai buna compozitie prezentata la editia din 2008 a Eurovisionului. Slava Domnului, macar atat, ca altfel se intorceau cu coada intre picioare dupa umilitorul loc 20.

Iata si declaratiile oficiale ale celor doi participanti ai nostri, Nico si Vlad imediat dupa concurs:

,,Le mulţumim tuturor celor care au apreciat piesa noastră şi au votat-o. Suntem, desigur, dezamăgiţi de rezultat şi sunt foarte surprins că nu am primit, totuşi, nici măcar un punct de la anumite ţări care ne-au acordat o mare atenţie şi ne-au arătat mult interes", a afirmat Vlad după anunţarea punctajelor.

La rândul său, Nico a declarat: ,,Îmi pare rău atât pentru piesa noastră, cât şi pentru alte piese de calitate care au ocupat locuri sub nivelul valorii lor. Ne-am dedicat întru totul acestui proiect şi toate semnalele primite ne încurajau să sperăm la o poziţie mult mai bună. Din păcate, în criteriile de votare cântăresc foarte mult vecinătatea sau alte interese".

Va reamintesc ca Rusia, reprezentata de Dima Bilan, a castigat marele trofeu Eurovision. Clasamentul finalei Eurovision 208 Belgrad il puteti gasi aici.

Daca vreti sa ascultati toate melodiile care au participat in marea finala, o puteti face aici.

Sursa : tvr.ro

4 comentarii:

Comisarul spunea...

Si ce sa intelegem noi de aici? Suntem buni dar nu suntem cautati? Sau cum?
Ar trebui sa facem M2M (muzica pentru muzicieni) si s-o vindem scump?
Cati bani mai face parerea specialistilor pe o piata pe care publicul dicteaza?

26 mai 2008, 14:58
Anonim spunea...

binenteles ca dupa razboi multi viteji se arata..asa si eu....mi-am dat seama de cand am auzit prima data melodia ca nu are nici o sansa si, intr-un fel m-am bucurat ca a castigat preselectia, deoarece am auzit si vazut de atatea ori interpreti care dupa preselectia din Romania au spus ca au fost "furati"....Cel putin asa isi dau si ei seama cam pe unde se situeaza...RUSINE !!!

26 mai 2008, 16:19
AlinaP spunea...

Acuma macar se intorc si ei acasa cu un trofeu- chiar daca nu inseamna mai nimic...

27 mai 2008, 08:26
RCHTGKT@2008 spunea...

m-a bucurat sa citesc aceasta stire..pentru ca macar acum se recunoaste ca piesa noastra a avut valoare, doar ca tara noastra nu are recunoastere internationala! dar daca asa se voteaza le eurovision, atunci nu mai am ce zice...cred ca o sa pastreze rusia trofeul de acum inainte multi ani...cum toate tarile din fosta uniune sovietica le dadeau punctaj maxim.....Oricum bravo Romania si felicitari nico & vlad

30 mai 2008, 00:57

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB