sâmbătă, mai 31, 2008

Angelina Jolie in Vanity Fair
Angelina Jolie nu a nascut inca. Daca ieri va informam ca presa franceza a speculat ca acest lucru s-a intamplat deja, ei bine astazi s-a confirmat ca era vorba de o barfa nefondata, ceea ce e foarte bine, pentru ca ar fi fost o nastere prematura.

Angelina Jolie apare in ultimul numar al revistei Vanity Fair, iar poza de pe coperta este foarte voluptoasa, buzele Angelinei iesind in evidenta. In revista, Angelina vorbeste deschis despre o gramada de lucruri. Iata o parte dintre declaratii:

  • "Imi place sa fiu insarcinata. Ma face sa ma simt femeie. Sotul meu (Brad Pitt) considera ca arat foarte sexy insarcinata, ceea ce ma face sa ma simt si eu foarte- foarte sexy.
  • Am vrut mereu sa adoptez copii, pentru ca sarmanii nu mai aveau parinti. Nu consider ca m-am sacrificat eu. Suntem fericiti ca ne avem unii pe altii.
  • Am nascut prima oara intr-un mic spital din Africa. A fost cel mai minunat lucru, a fost ca un mic miracol la care am asistat.
  • Artistii isi cresc parintii altfel. Noi comunicam foarte mult cu copiii nostri, arta ii inconjoara pretutindeni in casa. Intr-un fel, e ca si cum artistii isi cresc copiii in spiritul de a ii transforma si pe ei in mici artisti."
Alte stiri despre Angelina Jolie :

Brad si Angelina se muta la castel

Rochiile Angelinei Jolie la Cannes

Angelina Jolie - poze topless la Cannes

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB