sâmbătă, mai 31, 2008

Andreea Raicu are un suflet mare

Andreea Raicu, frumoasa prezentatoare de la Megastar incearca sa-i ofere o copilarie cit mai frumoasa unei fetite sarace, ai carei parinti nu au posibilitatea sa o ingrijeasca. Vedeta are gri­ja de o fetita de opt ani, Maria, de la Centrul de pla­sament „Sf. Macrina“, din Bucu­resti.

Andreea isi petrecere sarbatorile cu Maria, o invata pe fetita cum sa se poarte, ii face cadouri, si uneori o aduce pe Ma­ria in public si la emi­siu­nile ei. Iata ce spune Andreea Raicu pe blogul ei despre fetita :

"Ne-am intalnit prima oara in urma cu 2 ani, in luna decembrie. (...)Am mers acasa, am petrecut Craciunul impreuna, revelionul, am plecat cateva zile la munte, am facut tot ce si-a dorit. Am vrut sa-I ofer cele mai frumoase zile din viata ei de care sa-si aminteasca mereu. De atunci, toate week end urile, vacantele si alte zile libere, Maria vine la mine.

Ea face parte acum din viata mea, e prietena mea. E un copil minunat, un copil cu un suflet bun, un copil cuminte si foarte ascultator, un copil care desi a trecut prin experiente mai grele emana bucurie. Acum realizez ca intalnirea cu ea este cel mai frumoas cadou pe care puteam sa-l primesc de Craciun."

1 comentarii:

sorin spunea...

vara asta se poarta fara sutien:))

31 mai 2008, 21:20

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB