luni, mai 12, 2008

Andreea Marin a strans 250.000 la Teledon

Andreea Marin Banica a lasat scandalul deoparte si s-a apucat din nou serios de treaba. Sambata seara, zana surprizelor a organizat la TVR, in calitate de Ambasador UNICEF al Bunavointei pentru Romania, un Teledon cu scopul strangerii de bani pentru ajutorarea copiilor cu probleme din Romania.

Evenimentul a reunit personalitati de marca ale Romaniei, vedete de televiziune, politicieni, cantareti, etc. La aceasta gala au fost prezente nume mari precum
Teo, Mihaela Tatu, Mariana Bitang, Paula Chirilă, Iulia Dobrin, Calin Popescu Tariceanu, presedintele Traian Basescu, Cristian Mungiu, Simona Patruleasa si multi altii.

La Gala Crucea Roşie din septembrie preşedintele Traian Băsescu a mângâiat-o pe burtică pe Andreea Marin, ( însărcinată pe atunci în luna a şasea), iar de această dată, şeful statului i-a urat scurt şi la obiect: “Să-ţi trăiască ăla micu”.

Dupa 4 ore de transmisiune live, s-au strans aproximativ 250.000 euro, de aproape 3 ori mai putin decat anul trecut, cand Andreea Marin a reusit sa adune 700.000 de euro. Banii obtinuti in urma Teledonului vor fi folositi pentru ajutorarea a peste 15.000 de copii cu dizabilitati, dintre care 10.000 de copii care sufera de autism.


Foto: Click!

1 comentarii:

Crazy Man spunea...

Frumos, este de laudat astfel de "evenimente".

12 mai 2008, 21:45

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB