duminică, mai 18, 2008

Amy Winehouse si Pete Doherty drogati rau de tot


Amy Winehouse si Pete Doherty au luat-o rau pe aratura. Vizibil drogati, cei doi au facut cateva filmulete ciudate care au fost postate ulterior pe youtube. In filmulete, Amy si Pete apar jucandu-se cu niste soareci mici - din aceia fara blana sau ochi, abia nascuti. Ochii celor doi cantareti sunt injectati, si comportamentul lor e cel putin ciudat, Pete cantand din cand in cand, Amy tipand la el sa inceteze...

In cel de-al doilea filmulet Amy Winehouse apare jucandu-se cu o pisica in preajma soriceilor respectivi- probabil viitoarea hrana vie a pisicii.

Pete Doherty este fostul sot al celebrului fotomodel Kate Moss- care a avut si ea probleme serioase cu drogurile- si fostul iubit al romancei Irina Lazareanu.

Amy Winehouse este casatorita cu Blake Fielder, pe care l-a batut de l-a zvantat acum cateva luni, in urma unei neintelegeri. De ceva timp insa, Amy si-a gasit jumatatea in persoana cantaretului britanic Pete Doherty, cu care imparte cele mai profunde pasiuni ale sale : muzica si drogurile.

Enjoy the videos!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB