joi, aprilie 17, 2008

Vladimir Putin si Alina Kabaeva se casatoresc?!

Ce are in comun un fost KGB-ist de 56 de ani(aka Putin) cu o frumoasa gimnasta de 25 ani(Alina Kabaeva)? Moscovskii Korrespondent , un cotidian rusesc titreaza ca cei doi sunt indagostiti de ceva timp, si Alina ar fi principalul motiv al divortului presedintelui Putin de Liudmila, de acum doua luni, dupa aproape 25 de ani petrecuti impreuna. Vladimir Putin are si două fiicecu fosta nevasta: Maria şi Katerina, ambele aproape de aceeaşi vârstă cu viitoarea sotie.

Femeile frumoase - sotii de presedinti- reprezinta o adevarata moda in lume: sotia presedintelui din Azerbaidjan, Mehriban Aliyeva este un fost fotomodel, sotia presedintelui Frantei, Carla Bruni este cantareata si fotomodel, si mai nou, viitoarea sotie a lui Putin , Alina Kabaeva este o frumoasa si foarte talentala gimnasta.

Alina Kabaeva, nascuta in Uzbekistan, a reprezentat Rusia in mai multe concursuri prestigioase, fiind considerata cea mai buna gimnasta a Rusiei. Exista zvonuri potrivit carora relatia dintre Putin si Kabaeva ar fi inceput inca dupa olimpiada de la Atena. Deocamdata cei doi au trecut relatia lor sub tacere, nici unul dintre ei nefacand vreo declaratie oficiala in acest sens.

Presa de la Moscova a speculat insa data nunţii dintre cei doi, care ar fi fost deja stabilită pentru 15 iunie. Cel mai probabil, nunta va avea loc, după cum susţine publicaţia rusă, la Sankt-Petersburg, oraşul natal al lui Vladimir Putin.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB