marți, aprilie 29, 2008

Tom Cruise -iubitul lui Cher? Scarbos...Invitata la celebra emisiune a lui Oprah Winfrey, Cher a recunoscut ca a avut o relatie cu Tom Cruise. Chiar daca acum prefera femeile tinere( fiind acum casatorit cu Katie Holmes, cu vreo 20 de ani mai tanara decat el), in tinerete se pare ca Tom Cruise prefera compania femeilor mai in varta.

Cher si Tom Cruise s-ar fi cunoscut la mijlocul anilor 80, în cadrul unui eveniment caritabil. Cher avea 39 de ani si s-a îndrăgostit nebuneste de Tom, care avea doar 23 de ani pe atunci.

"Eram înnebunită după el. El era timid. Îmi povestea cât de însingurat se simţea la colegiu şi cum nimeni nu vorbea cu el. Am mers la un restaurant să luăm cina, iar chelneriţa care ne-a servit era din fosta sa clasă. Tom mi-a spus ca aceasta nu-l saluta niciodată pe atunci, însă acum, când devenise faimos, ea încerca să-i acapareze atenţia", povestea cântăreaţa. "Noi doi am fi putut avea o mare poveste de dragoste pentru că eram înnebunită după el", a mai adăugat aceasta.

Se pare ca scurta relaţie de câteva luni s-a terminat în momentul în care Tom s-a îndrăgostit de Mimi Rogers, devenind la scurt timp prima lui soţie.

Acuma na, la varsta ei se poate ca Cher sa fie si putin senila, si totusi...

Sursa : click.ro

1 comentarii:

K.ro spunea...

nici nu vreau sa ma gandesc :))

29 aprilie 2008, 16:35

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB