marți, aprilie 22, 2008

Runda a doua : Iulia Albu vs Monica Columbeanu


Balacareala mondena continua. Probabil ca Iulia Albu si Monica Columbeanu vor sa faca acest scandal cel putin la fel de mare ca cel dintre mai celebrele Andreea Marin si Mihaela Radulescu.

Iulia Albu si Monica Columbeanu au fost pana nu demult prietene. Mergeau la shopping impreuna, ba chiar Iulia a sustinut-o pe Moni in urma scandalului cu vestitul sex oral filmat pe gaura cheii. Cele doua au reusit sa se abtina un timp ( doar vreo doua luni), insa recent scandalul a reizbucnit.

Ce au spus în ianuarie

Monica: “Nu a fost niciodată prietena mea. Am ieşit de câteva ori la evenimente, atunci când nu mă putea însoţi Iri. Am încercat să observ ce fel de persoană e şi cum gândeşte, însă am descoperit că nu are o influenţă pozitivă asupra mea. Am ajutat-o mai mult decât pe surorile mele şi am parte numai de "palme"”.

Iulia: “Am fost singura persoană care a fost alături de Monica, în momentul în care s-a declanşat scandalul "sex oral în restaurant" şi am fost singura care i-am luat apărarea. E adevărat că soţul meu nu e miliardar, iar eu nu conduc un Bentley şi nici nu îmi fac shopping-ul la Paris, însă pentru noi valorile sunt altele”.


Ce spun acum

Monica: “Iulia Albu i-a spus unei fete, fără să ştie că este prietenă cu mine, că Ramona, sora mea, nu va face niciodată carieră de model, din cauză că are picioarele prea scurte!”.

Iulia: “Ea ar fi un model de succes, dacă nu ar avea şoldurile chiar atât de late. Claudia Neghină (n.r. prezentatoarea Festivalului de Modă) este o femeie mult mai frumoasă decât Monica”.

sursa : click.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB