duminică, aprilie 13, 2008

Prison Break revine in mai!


Prison Break seria 4 revine pe micile ecrane ( sau pe monitoare, pentru noi, care descarcam episoadele de pe torente) incepand cu luna mai! Filmarile la noua serie vor fi facute in intregime in L.A., dupa ce anterior majoritatea scenelor fusesera filmate in Dallas.

Noutatea cu iz de telenovela a acestei serii este insa revenirea spectaculoasa a iubitei lui Michael Scofield (Wentworth Miller), Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies ). Povestea este totusi cusuta cu ata alba, stiind ca Sara fusese omorata (decapitata, mai exact) inca din seria 3. Producatorul serialului Prison Break, Matt Olmstead, a incercat sa justifice oarecum aparitia neasteptata a Sarei - vom vedea cum in primele episoade. Revenirea ei va ridica probabil audienta.

Actorul Wentworth Miller, care joaca rolul lui Michael Scofield, se regăseşte pe lista celor mai inteligente staruri de la Hollywood, conform unui top realizat de revista americană ”People”.

Alături de alte celebrităţi, printre care Brad Pitt, Merryl Streep sau Jerry Seinfeld, Miller a fost inclus în clasamentul vedetelor care, pe lângă talentul de care dau dovadă în faţa camerelor, se mândresc şi cu diplome de studii superioare. Absolvent al Universităţii Princeton în 1995, Wentworth este licenţiat în literatură engleză. În timpul facultăţii a făcut parte din grupul a capella The Princeton Tigertones, cu care a suţinut concerte în toată lumea. Cu toate că provine dintr-o familie de profesori, actorul din ”Prison Break” nu şi-a dorit nicio clipă să îmbrăţişeze cariera părinţilor, aşa că a ales să se mute la Los Angeles imediat după terminarea studiilor.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB