miercuri, aprilie 09, 2008

Paris pe coperta Maxim Germania

Paris Hilton a decis sa cucereasca intreaga lume( a se sesiza ironia). Ea a hotarat ca e suficient de populara in America( in mare parte datorita gafelor sale sau vestitei casete porno) si a pornit intr-o vacanta ( a se citi turneu) prin lume.

Ea a vizitat Parisul ( ca deh, numele orasului i se pare usor cunoscut, ba la un moment dat o fi crezut ca e pus dupa numele ei), Londra, Cape Town, Berlin, etc.

A participat si la un concurs de Miss din Turcia, unde a fost pusa chiar in juriu. La un moment dat s-a dat si putin in sperctacol( ca deh, altfel nu se poate), incercand un dans oriental, insa a iesit un fiasco total.

Dupa aceea Paris Hilton a poposit si in capitala Cehiei, Praga, unde a avut loc cea mai recenta gafa a ei : o cazatura de toata frumusetea la iesirea dintr-un magazin.

Mai nou, Paris a facut un pictorial pentru revista Maxim din Germania, tot in ideea sa isi creasca faima. Iata ce declara "saraca fata bogata" :

“Ma enerveaza ca lumea nu ma cunoaste asa cum sunt eu de fapt. Intr-adevar, sunt platita ca sa merg la petreceri, iar daca ma vedeti la petreceri este numai ca sa promovez pe cineva.”

Daca e asa cum zice ea, adica de fapt Paris Hilton nu se distreaza la petreceri, ci chiar munceste, atunci de ce nu obisnuieste sa poarte si chilotei la astfel de bairamuri? Sau e specificat in contract ca nu e voie sa lucreze cu lenjerie intima pe ea?

1 comentarii:

Simplu spunea...

Ce vrei, frumoasa, bogata si desteapta? Mai rar asa ceva. Doua din trei merge, dar trei din trei foarte greu gasesti:D
Off topic: Te-am adaugat in blogroll.

9 aprilie 2008, 18:33

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB