vineri, aprilie 18, 2008

Noua solista Hi-Q

Baietii de la Hi-Q si-au gasit noua lor solista. Ea se numeste Anya, si este din Sibiu. Iata si comunicatul oficial de presa al trupei Hi-Q, postat pe blogul lui Florin :


Frumoasa solistă este din Sibiu, are 22 de ani şi deţine în portofoliu peste 500 de concerte live. De mic copil a urmat cursuri de canto, lansându-se mai târziu pe scena muzicală din Sibiu.

Datorită talentului şi a ambiţiei de care a dat dovadă în toţi aceşti ani, Anya a devenit, începând cu 2006, un proiect al MOF Records, casa de producţie a lui Florin şi Mihai.

Studentă în ultimul an la ASE, ea se descrie ca fiind o persoană activă, pozitivă, înfiptă şi căreia îî place să aducă bucurie celor din jurul ei.

“Sunt foarte bucuroasă că fac parte din Hi-Q, trupa pe care o admir de atâţia ani. Sunt convinsă că îmi voi aduce aportul la succesul celei mai populare trupe pop româneşti”, a declarat Anya.

Îi plac vacanţele în străinătate, printre locurile preferate numărându-se Heide Park din Germania.

Trupa Hi-Q a filmat ieri primul videoclip în noua formulă, pentru cel mai recent single “Aşa-s prietenii”, piesă care deja se bucură de succes în rândul fanilor care au accesat site-ul trupei. O mare parte a noului clip a fost filmată într-un autobuz care a purtat echipa de la filmare şi membrii trupei de la Bucureşti până la Vălenii de Munte. Noul videoclip va fi difuzat în circa o lună de către pricipalele posturi TV din România.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB