joi, aprilie 10, 2008

Nicoleta nu mai face parte din Hi-q


Nicoleta Dragan nu mai este, incepand de ieri membru al formatiei HI-Q. Acest lucru a fost anuntat in direct la emisiunea lui Maruta, "Happy hour" de catre Florin si Mihai, membri fondatori ai HI-q.
Iata comunicatul oficial al trupei :

"Dragi prieteni,

Aşa cum aţi văzut astăzi la ProTV trupa Hi-Q se redefineşte. Aceşti aproape 6 ani alături de Nico au fost ani de încredere, prietenie şi succes Hi-Q.

Orice schimbare înseamnă defapt o transformare. Iar noi privim cu încredere către viitor, pentru care avem planuri mari. O perioadă s-a încheiat, ca şi copilăria, ca şi pubertatea, ca şi adolescenţa, Nicoleta va face parte întotdeauna din viaţa noastră şi din istoria Hi-Q.

Suntem încrezători că voi, prietenii Hi-Q, veţi fi alături de trupă aşa cum aţi fost de aproape 12 ani!

Intraţi pe blogurile noastre şi fiţi aproape de noi în zilele ce urmează, promitem să fim aceeaşi oameni deschişi pe care îi iubiţi. În week-end vom intra şi live în direct cu voi, pe acest site!"


Si iata si cateva fragmente din reactia Nicoletei, luate de pe noul ei blog :

In primul rand vreau sa va spun ca nu a fost o decizie luata de pe o zi pe alta. In cei aproape 4 ani si jumatate alaturi de Hi-Q am trait si momente frumoase si mai putin frumoase, cum de altfel se intampla in orice colectiv de pe lumea asta. Mereu am spus ca atunci cand am ales sa ma alatur lor, am ales cu inima. Si bine am facut. Tot cu inima am ales si atunci cand m-am hotarat sa plec. M-am retras cand starea conflictuala era mai prezenta decat cea de prietenie. La un moment dat, prietenia disparuse cu totul si in acel moment imi mai ramasese... aproape nimic. Nu mai avea sens.
Desi este adevarat ca ma voi casatori, acest lucru n-are nicio legatura cu despartirea mea de trupa. Doar n-as fi singura cantareata din tara asta casatorita! Nici zvonurile legate de plecarea mea in State nu sunt reale si acest lucru timpul vi-l va demonstra. Si nu, nu sunt insarcinata. Nu inca :) Despartirea noastra are legatura doar cu conflictele dintre noi, conflicte aparute de-a lungul timpului si la care n-am gasit impreuna o rezolvare.

1 comentarii:

baga mare spunea...

popularizeaza-ti posturile din bloguri pe bagamare.ro - site de social bookmarking

10 aprilie 2008, 14:47

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB