joi, aprilie 10, 2008

Nicoleta Luciu este insarcinata


Nicoleta Luciu se pare ca este insarcinata deja in 4 luni, spre bucuria viitorului tatic, Zsolt Czergo, iubitul vedetei. Ea va deveni mamica in septembrie. Nicoleta se pare ca a vrut sa amane cat mai mult momentul in care presa va afla despre sarcina ei, poate si datorita faptului ca s-a zvonit anul trecut ca ea ar fi pierdut o sarcina si de data asta a vrut sa fie sigura.

Nu stiu cum va reactiona insa in momentul in care va incepe sa se ingrase, Nicoleta Luciu fiind cunoscuta pentru obsesia ei pentru curele de slabire si batoanele de slabit. Ea va trebui sa renunte la toate acestea si sa urmeze un regim sanatos, spre binele copilului.


De asemenea, nu stiu cum se impaca sarcina ei cu contractul pe care l-a semnat cu MediaPro, care ii interzicea sa ramana insarcinata in timpul filmarilor...

Sa speram ca, spre bucuria barbatilor, ea va alege sa urmeze calea batuta de Demi Moore, sau mai nou de Eva Herzigova, si sa pozeze goala insarcinata. Si asa Nicoleta Luciu este binecunoscuta pentru dimensiunea uriasa a bustului sau, imi inchipui cum vor arata sanii ei in ultimele luni de sarcina...0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB