luni, aprilie 14, 2008

Megastar : Maria a fost eliminata


Sambata, 12 aprilie, a avut loc o noua editie Megastar, care a avut ca tema muzicala “American Rhythm”! Cei sase concurenti aflati in concurs s-au descurcat admirabil ! Dupa recitalurile lor, au urmat cateva recitaluri sustinute de finalistii eliminati : Cristina, Daria, Mihai, Cosmin si Dumitru. Larisa, eliminata data trecuta a fost si ea prezenta in public si a stat de vorba cu Andreea Raicu. Larisa a sustinut ca nu este suparata ca a parasit concursul si este foarte incantata ca a devenit foarte populara.

Primul pe scena a fost Andrei cu piesa lui Nat King Cole, „Love”. El a falsat ingrozitor, in parte si datorita racelii care l-a tinut toata saptamana. Desi juriul i-a acordat cele mai mici note, el a reusit sa stranga, surprinzator, cele mai multe voturi din partea publicului.

Florin a cantat impecabil ca intotdeauna „Crazy”. Juriul insa a fost foarte rigid, acuzandu-l( pe nedrept) ca atitudinea lui i-ar fi plictisit si ca nu ar fi reusit sa transmita nici un fel de emotie pe scena.

Dupa esecul cu „Selecta” cu Anda Adam, Octavian a cantat extraordinar, impresionand atat publicul, cat si juriul, care i-a acordat cel mai mare punctaj.

Alexandra a cantat foarte bine piesa Ellei Fitzgerald, “Summertime” . Juriul insa nu a fost foarte incantat, mai mult Virgil Iantu i-a zis ca piesa a fost mult prea scurta...

Oana si-a ales piesa lui Sergio Mendez, “Mas Que Nada”, pe care a interpretat-o foarte bine. Iantu bineinteles ca nu a ramas impresionat, insa Despot a laudat-o pentru capacitatea ei de a comunica cu publicul in ciuda emotiilor si pentru curajul de a-si alege o asemenea piesa dificila.
In mod ciudat, Oana s-a apucat sa planga in timp ce asculta remarcile juriului- care au fost destul de binevoitoare la adresa ei-. Ea a acuzat emotiile pentru lacrimile sale.

“Joshua fit the battle of Jericho” a Mahaliei Jackson a fost alegerea neinspirata a maramuresencei Maria. Ea nu a reusit sa convinga nici publicul, nici juriul, si greseala alegerii acestei piese a costat-o eliminarea.

Alexandra si Maria au fost propuse spre eliminare, insa Alexandra a fost salvata de colegii sai. Asadar, au mai ramas numai 5 concurenti in competitia Megastar; saptamana viitoare va fi editia “Tribute to Gica Petrescu, Dan Spataru, Laura Stoica”.

Sursa poze : http://megastar.primatv.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB