luni, aprilie 21, 2008

Megastar : Alexandra a parasit concursul


Sambata seara a fost " o seara romaneasca" la Megastar. S-au ascultat piese din repertoriul Laurei Stoica, Dan Spataru si Gica Petrescu, cantece care au ramas in timp si care au adus bucurie multor generatii. Eliminata serii a fost Alexandra, in ciuda faptului ca ea a cantat cel mai bine, si are o voce superba. Pusi sa aleaga intre a-l salva pe Octavian sau pe Alexandra, concurentii Megastar l-au ales pe Octavian.

Au ramas 4: Octavian, Florin, Andrei si Oana. Trei baieti si o fata. Asadar, sansele de a avea un Megastar de sex feminin sunt teoretic de doar 25%, insa practic sunt mult mai mici, caci Oana trece, din pacate printr-o perioada foarte proasta; dupa ce saptamana trecuta a izbucnit in plans fara motiv, in editia aceasta a falsat si parca nu s-a regasit. Oana a cantat "Nici o stea" a regretatei " Laura Stoica.

Florin a fost ca de obicei impecabil, interpretand piesa "Tarancuta" a lui Dan Spataru, care totusi nu i se prea potriveste totusi. Mi-a placut mult prestatia lui, pentru ca a fost sincer in ceea ce a facut pe scena, a fost relaxat si carismatic. Andreea Raicu insa l-a cam intepat. Intrebat de ce participa la competitia Megastar, Florin a spus ca nu vrea sa castige neaparat, ci ca el se afla in competitie cu el insusi.


Alexandra a cantat melodia Laurei Stoica, "Un actor grabit". Ea a cantat foarte bine, a luat note bune de la juriu( chiar un 10 de la Razvan Mazilu), insa a sfarsit prin a fi eliminata. Iata cateva dintre replicile juriului la adresa ei : Iantu -" ea canta foarte bine, insa nu se relaxeaza"; Razvan Mazilu -"esti prea incrancenata", Adrian -"ai cantat cam sacadat".

Octavian a cantat foarte bine "Te asteapta un om". Din nou a fost foarte emotionat. Insa de data asta emotia a fost cat se poate de binevenita la piesa pe care a avut-o de interpretat. Cu toate astea, se pare ca publicul a pierdut mult din simpatia pe care i-o arata in episoadele trecute. S-a cam prins si el de greselile “tactice” facute, ceea ce a insemnat ca a incercat sa faca pace cu juriul, fara insa sa arunce cu prea multe pietre in spusele si faptele lui anterioare.

Andrei a interpretat "Tu eu si o umbrela", o melodie destul de alerta. Incurajat de replica lui Mazilu care i-a zis la un moment dat ca ar putea fi un bun dansator, Andrei s-a batait pe scena- un moment amuzant. Parerea mea e ca Andrei nu prea are ce sa caute printre ultimii 4 concurenti, insa vad ca are priza la public si este puternic sustinut .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB