sâmbătă, aprilie 12, 2008

Lindsay Lohan a insistat sa apara goala intr-un film

Dupa esecul rasunator din "I know who killed me", rasplatit cu nu mai putin de 8 zmeurici( inclusiv pentru "cea mai proasta actrita"), Lindsay Lohan s-a decis ca e timpul sa faca o intoarcere de 180 grade in cariera sa. Astfel, ea va juca intr-un film low budget( cu buget redus) , "Florence", unde va juca rolul unei chelnerite nimfomane pentru 70000 de dolari.

Producatorii filmului i-au cerut actritei sa apara topless in film, insa au fost suprinsi cand Lindsay le-a zis ca ea ar vrea mai degraba sa apara goala in filmul respectiv. Bineinteles ca acestia nu au avut nimic impotriva. Asadar, dupa scenele fierbinti de striptease din "I know who killed me", vom avea si parte de secvente de "nuditate explicita", deci probabil interzis minorilor :).

Aceasta decizie a lui Lindsay Lohan vine dupe ce ea s-a dezbracat de curand pentru un pictorial senzual in care reproduce ultima sedinta foto a lui Marilyn Monroe, din 1962.

Mergand pe urmele frumoasei Scarlett Johansson, care a inregistrat un album cu coveruri dupa Tom Waits, Lindsay Lohan spera sa devina si ea cantareata! Ea a inregistrat deja un album pop, cu care spera sa plece cat de curand in turneu. "Vreau să fiu un fel de Kylie Minogue în combinaţie cu Rihanna. Sper să plec în turneu şi să mă fac cunoscută astfel”, a declarat Lindsay.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB