miercuri, aprilie 16, 2008

Linda Teodosiu din nou la scoala


Linda Teodosiu , concurenta pentru varianta germana a Megastarului, "Germania cauta Superstarul", a trecut si de a patra etapa cu tema "Greatest hits". Ea a interpretat piesa "One Day In Your Life", a cantaretei americane Anastacia.

Linda a impresionat pe toata lumea anuntand ca vrea ca sa reia cursurile, declarand ca educatia este foarte importanta pentru ea, si deja a pierdut destul de mult si are multa materie de recuperat.


Pe toata perioada concursului, candidatii se afla intr-un fel de cantonament, fiind cazati , la fel ca participantii la Megastar intr-o vila din apropierea orasul Koln. Aici ei au un program de antrenamente vocale, lectii de dans, actorie, ore de inregistrari, etc.

Asadar, in fiecare dimineata Linda Teodosiu se trezeste foarte devreme si merge la cursurile liceului la care este inscrisa ( in clasa a noua) . Ea face insa cursuri cu program redus ( doar 3 ore) pentru a putea apoi sa se pregateasca de concurs. "N-ar fi intelept sa pierd atatea cursuri", a declarat Linda. Atat fanii cat si membrii juriului au fost impresionati de ambitia si perseverenta tinerei de doar 16 ani.

1 comentarii:

Anonim spunea...

bravo ei!e o fata ambitioasa care stie ce vrea!nu multi ar face asta

19 decembrie 2010, 21:47

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB