joi, aprilie 24, 2008

Ileana Lazariuc e mai buna decat Simona Patruleasa

Rolul Zaradei, din filmul "Supravietuitorul", a fost unul intens disputat. Sergiu Nicolaescu a trebuit sa aleaga intre frumoasa prezentatoare de stiri sportive, Simona Patruleasa si focoasa moldoveanca, Ileana Lazariuc, amandoua dand probe pentru acest rol. In cele din urma, experienta Ilenei - in materie de filme, nu va ganditi la prostii- a invins, ea primind rolul Zaradei.

De dragul artei,Ileana Lazariuc şi-a expus corpul apetisant în “Supravieţuitorul”, asta după ce în 2002 a fost protagonista unui pictorial incendiar în revista Playboy: "Aş fi fost nebună să refuz", spune Ileana. Tata socru insa, Ion Tiriac, s-a facut foc si para cand a auzit ca viitoarea nora si-a expus nurii- din nou- pentru public, insa n-a mai avut ce face, scena respectiva fiind deja inclusa in film.
Poate ca asta e si motivul pentru care la premiera filmului "Supravietuitorul" Ileana a venit singurica...


Pe de alta parte, Simona Patruleasa sustine ca ea nu s-ar dezbraca - nici pentru pictoriale, nici in filme - pentru nimic in lume. “Nu mai sunt aşa de tinerică, am deja 34 de ani. Ştiu că Sophia Loren a pozat şi la 70 de ani, dar eu cred că sunt totuşi bătrână pentru astfel de reviste”, a declarat Simona, marţi seară, la emisiunea “Agentul VIP” de la Antena 2.

Deşi este vazuta ca fiind una dintre cele mai sexy prezentatoare de ştiri sportive de la noi, Simona Pătruleasa are o problemă în ce priveşte propria-i imagine. Vedeta Antenei 1 a şocat pe toată lumea când a declarat că nu va poza niciodată dezbrăcată în revistele pentru adulţi, pentru motiv că ar fi prea bătrână.

Si totusi, cu totii am putut-o vedea pe Simona Patruleasa in cel mai recent pictorial al revistei Maxim, unde, e drept , si-a pastrat lenjeria intima pe ea. Si totusi, speram sa se razgandeasca, si sa ne delecteze cu formele sale dezgolite intr-un viitor numar al Playboy-ului.

Sursa: click.ro

3 comentarii:

Constantin spunea...

Luati-o pe "apetisanta" Ileana Lazariuc si lasati-ma in compania "batranei" Simona Patraulea: n-as regreta alegerea...)...

24 aprilie 2008, 20:10
Anonim spunea...

E mai buna Ileana!

18 ianuarie 2009, 15:15
Anonim spunea...

amandoua bune

28 octombrie 2009, 00:43

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB