sâmbătă, aprilie 05, 2008

Iat-o pe Monica- gogonicaSe pare ca povestile indrugate de Monica Columbeanu in ultima vreme referitoare la succesul ei nebun in Italia, nu sunt decat niste minciuni umflate cu pompa.

Impresarul ei italian, Antonello de Gennaro, a scos la lumina toate neadevarurile spuse de monica in ultimul timp, suparat se pare pentru ca nu si-a primit comisionul de 18000 euro de la Moni.

Asadar, sotia lui Irinel Columbeanu se pare ca a suferit destul de mult pana sa ajunga sa lucreze cu agentiile de moda din Italia. Se pare ca un oarecare amestec in cvasi-succesul sau l-ar fi avut si un avocat italian, pe care Monica Columbeanu l-a intalnit intr-o discoteca Italia si care a ajutat-o sa fie bagata in seama.

Pe scurt, iata minciunile Monicai: a pozat in Max pentru ca alte modele de origine romana, mult mai cunoscute, au refuzat sa-si asocieze imaginea cu o campanie antirasism in contextul scandalului cu rromii din Italia, si nu a primit niciun euro pentru prestatia ei. Pictorialul din "Qui", o revista cu acoperire restransa (cca 30.000 de exemplare distribuite gratuit), i-a adus lui Monidoar 1.000 de euro plus cazarea si biletele de avion, adica inca vreo 400 de euro. De asemenea, la parada de la Milano Fashion Week, sotia lui Irinel a ajuns datorita prieteniei pe care a legat-o cu o producatoare brazilianca, Laura Batista, pe care a cunoscut-o la un eveniment caritabil in Romania. Aceasta i-a procurat un job in prezentarea designerului rus Kira Plastinina, pentru care Monica a primit 500 de euro. De Gennaro mai spune ca pentru parada Valeriei Marini, doamna Columbeanu a fost recompensata doar cu o tinuta din colectie din colectie, fara nici un ban. Asta in conditiile in care Monica Columbeanu se lauda prin toate ziarele cu comisionele exorbitante incasate de la reviste si prezentari de moda.

Asadar, Monica si-a gasit, pe langa deja consacrata "Hormonica" noi porecle : "Gogonica", "Minciunica".0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB