marți, aprilie 29, 2008

GIRLICIOUS este "Stupid Shit" au ba?


Girlicious este un proiect foarte proaspat, lansat in urma unui foarte popular reality- show. Pe scurt, niste fatuci- multisoare la numar- au participat la preselectii si au ajuns 15 in finala. Dintre acestea trebuia sa fie alese doar 3 fete, insa juriul, format din Robin Antin, Lil’ Kim si Ron Fair au hotarat sa aleaga patru pana la urma. Trupa Girlicious este asadar formata din castigatoarele Tiffanie Anderson, 18 (Los Angeles, California), Nichole Cordova, 18, (Houston, Texas), Natalie Mejia, 19( Diamond Bar, California) si Chrystina Sayers, 20 ( San Diego, California).

Dupa parerea mea, Girlicious nu este decat o tocanita dintre sumedenie de stiluri ale trupelor sau artistilor deja consacrati : Pussycat Dolls(dans), Gwen Stefani(voce), Christina Aguilera( ideea cu ringul de box din videoclip), Britney Spears ( costumatiile de scolarite obraznice). Tocanita e bineinteles condimentata cu niste fete frumusele, cu voci detul de bune , si care arata si se misca foarte bine. Si totusi, ramane un mister pentru mine de ce producatorii trupei au hotarat ca in loc sa faca un proiect original, precum Leona Lewis, (castigatoarea X-Factor din UK) sa faca o copie ieftina a altor artisti.

Vedeti mai jos cele 2 videoclipuri ale fetelor de la Girlicious, "Stupid Shit" si "Like me", videoclipuri care au fost lansate simultan.

1 comentarii:

Anonim spunea...

cool

12 iulie 2008, 12:53

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB