sâmbătă, aprilie 19, 2008

CV Ileana Lazariuc


Nume : Elena
Prenume : Criganuta
Data nasterii: 12 Aprilie 1982 (26 ani)
Zodia: Berbec
Locul nasterii: Baicoi, Moldova
LocOcupatie : actrita
Status marital: necasatorita, 1 copil( Alexandru)
Mama: Anastasia Lazariuc
Tatal: Gheorghe Criganuta
Frati: Andrei
Inaltime: 1,70m
Culoarea ochilor: verzi
Culoarea parului: brunet








Filmografie :

  • "Entre chiens et loups" (2002)
  • "Burlacii" (2005)
  • "Attack Force" (2006)
  • "Gala" (2007)
  • "Chiquititas" (2007)
  • "Supravietuitorul" (2008)

Lucruri inedite:
  • la doar 19 ani, Ileana a realizat un pictorial pentru Playboy
  • a facut parte din trupa Trinity, alaturi de Lili Sandu
  • s-a speculat ca are doua operatii de marire a sanilor, pe care le-a negat in repetate randuri
  • spune ca ii place foarte mult muzica ruseasca
  • cartea ei preferata este “Codul lui Da Vinci"
  • o admira pe Angelina Jolie
  • isi doreste sa viziteze India


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB