luni, aprilie 21, 2008

Cornel de la Bliss - noul Akcent


Baietii de la Akcent nu au stat prea mult pe ganduri dupa despartirea de Marius. La doar o zi dupa ruptura, formatia si-a gasit un nou membru in persoana lui Cornel, fostul component al trupei Bliss, si s-a reapucat de treaba.

"In perioada care urmeaza vom avea foarte multe cantari in strainatate, iar contractele au fost semnate inainte de plecarea lui Marius. Trebuie sa recunoastem, ne incurca putin schimbarea formulei. Ne este teama de reactia organizatorilor de spectacolele de afara, desi acolo suntem cunoscuti mai mult prin prisma muzicii noastre si nu luati unul cate unul", a declarat Adi.

Akcent in noua formula a realizat deja o sedinta foto si repeta de zor pentru concertul pe care il va sustine in acest weekend in Polonia.

"Suntem in continuare foarte buni prieteni. Am fost nedespartiti sase ani de zile si ne dorim sincer sa aiba succes, chiar daca pentru noi nu e O.K.", sustine Adi. Baietii au aflat ca-l vor pierde pe Marius, luni, iar marti deja batusera palma cu Cornel, fost component al trupei de baieti Bliss.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009CV vedete | by TNB